Priključi se

Vijesti


Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/hdzbihtr/public_html/templates/gk_game/lib/framework/helper.layout.php on line 199

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/hdzbihtr/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275

NAJAVA: U Travniku obilježavanje stradanja župe Potkraj, Grada Vukovara i osnivanja HZ Herceg Bosne

Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Travnik će uoči 18. studenog, dana u kojem se obilježava Dan stradanja župe Podkraj, Dan HZ Herceg-Bosne i Dan sjećanja na pad Grada Vukovara prigodnim programom obilježiti navedene obljetnice koje su od velike važnosti u povijesti općine Travnik, BiH, Hrvatske, kao i cjelokupnog hrvatskog naroda.

Mladež poziva sve građane da u petak 17.11.2017. godine nazoče na svetoj misi u župnoj crkvi sv. Ivana Krstitelja u Travniku u 17 sati, nakon čega će se moliti opijelo i upaliti lampioni za poginule hrvatske branitelje, odnosno obilježiti će se Večer sjećanja na Grad Vukovar i ostale žrtve Domovinskog rata u BiH i Republici Hrvatskoj. Nakon mise planiran je odlazak na molitvu i paljenje svijeća u 18:30 sati ispred spomen obilježja kod župne crkve u Potkraju.

U ponoć Mladež HDZ BiH Travnik zajedno s ostalim članovima i simpatizerima stranke već četvrtu godinu za redom tradicionalno putuju za Vukovar gdje će odati počast Gradu Heroju i svim hrvatskim braniteljima koji su dali život za našu slobodu.

Također treba napomenuti da će se u subotu, 18. studenog 2017. godine tradicionalno služiti sveta misa u župnoj crkvi sv. Ane u Potkraju s početkom u 11 sati za sve poginule župljane u Domovinskom rat.

Svetoj misi će predhoditi paljenje svijeća i polaganje vijenaca od strane Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, te odbora za obilježavanje značajnih datuma iz Domovinskog rata na spomen obilježju u Potkraju u 10:30 sati.

 Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK