Priključi se

Vijesti


Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/hdzbihtr/public_html/templates/gk_game/lib/framework/helper.layout.php on line 199

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/hdzbihtr/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275

SABOR ŽSB: Ilija Nakić izabran u Dom naroda Parlamenta FBiH

Sabor Županije Središnja Bosna danas je, na nastavku konstituirajuće sjednice, izabrao izaslanike u Dom naroda Parlamenta FBiH iz reda Hrvata, Bošnjaka i Srba.

Prema odluci SIP-a o načinu dodjele mandata na osnovu Popisa stanovništva 2013. godine, iz Županije Središnja Bosna u Dom naroda FBiH birat će se ukupno šest izaslanika, i to jedan Bošnjak, tri Hrvata, jedan Srbin, jedan iz reda ostalih.

Tajnim glasanjem zastupnici u Saboru Županije Središnja Bosna za Dom naroda Parlamenta FBiH su iz reda Hrvata izabrali Marka Sarafa (HDZ BiH), Zdenku Džambas (HDZ BiH) i Iliju Nakića (HDZ BiH).

Iz reda Bošnjaka izabran je Elvedin Mušanović (SDA). Iz reda Srba izabrana je Ljubinka Atanasijević (SDP), a iz reda Ostalih u Dom naroda ne ide nitko, obzirom da u trenutnom sazivu Sabora ŽSB nijedan zastupnik ne dolazi iz reda Ostalih.

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK